امور دانشجویی و ستاد شاهد
نكات قابل ملاحظه دانشجويان محترم متقاضی وام
وام دانشجویی

.

نكات قابل ملاحظه دانشجويان محترم:

1. زمان بازپرداخت وام پس از فراغت از تحصيل مي باشد. (محدوده فراغت از تحصيل براي دانشجويان كارشناسي 8 نيمسال و كارشناسي ارشد4 نيمسال ودکتری 8 نیمسال مي باشد،درصورتي كه تا 9 ماه بعد از فارغ التحصيلي جهت دفترچه اقساط اقدام ننماييد وام مي بايست به صورت كامل تسويه حساب گردد و دفترچه اقساط صادر نخواهد شد.)
  2. سقف وام شهريه برای مقطع کارشناسی 5/000/000 ریال، مقطع ارشد 11/500/000 ریال و برای مقطع دکتری 25/000/000 ریال برای هر نیمسال ،همراه با كارمزد4% (سالانه)محاسبه مي گردد.(طول محاسبه از زمان دريافت وام تا زمان پرداخت وام)
  3. زمان شروع اقساط 9 ماه بعد از پايان تحصيل مي باشد (در رابطه با  آقايان طول مدت نظام وظيفه در صورت مشمول بودن محاسبه مي گردد.)
  4. در صورت انصراف،‌اخراج و ترك تحصيل ، وام شهريه مي بايست همراه با كارمزد پرداخت گردد.
  5. پيگيري تا حصول اطمينان از ثبت وام در صندوق رفاه دانشجويان به عهده دانشجو مي باشد.
  6. تكميل فرم تقاضا به منزله پرداخت قطعي وام نمي باشد و اين امر به اختصاص بودجه از طرف صندوق رفاه دانشجويان دارد. لذا درصورتي كه وام تاييد نگرديد دانشجو موظف است نسبت به پرداخت شهريه خود اقدام نمايد و درصورت قصور ، عواقب آن به عهده شخص دانشجو مي باشد.
  7. دانشجويان شاهد و جانباز 25% به بالا ،‌تحت پوشش كميته امداد،‌بهزيستي و دانشجويان مقطع كارشناسي سال 94 و قبل از آن (93، 92 و ....) و كارشناسي ارشد و كارشناسي ناپيوسته 96 و قبل از آن (95، 94 و ...) و كارشناسي ارشد آموزش مجازي و دانشجويان شاغل نمي توانند از وام استفاده نمايند.
  8. هرگونه نقص در مشخصات شناسنامه اي ، كارت ملي ،‌ تحصيلات و آدرس پستي
    (آدرس كامل شامل: پلاك و كدپستي) و يا شماره تلفن ثابت و همراه خود شخص و ضامن
    باعث حذف وام مي گردد.

مدارك لازم:

1. تصوير شناسنامه
  2. تصوير كارت ملي
  3. تصوير كارت دانشجويي
  4. تعهدنامه محضري(مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی)
  5.  حكم كارگزيني ضامن كارمند رسمي يا پيماني(بازنشسته/مستمری بگیر)

*لازم به ذكر است دانشجويان مي توانند به سايت گلستان(قسمت اطلاعات جامع ، ترم 3981 بخش شهريه) مراجعه و از دريافت  وام اطمينان حاصل نمايند.

در صورت عدم  ارائه مدارك اعلام شده  وام حذف و شخص ديگري جايگزين خواهد شد

متون عمومي