كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
مصاحبه رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان درخصوص پذیرش دانشجو در بهمن ماه ۱۴۰۲ 🔻 انتخاب دانشگاه پیام نور توسط ۵۱۰۰۰ داوطلب تحصیلات عالیه و دانشگاهی در مقطع کارشناسی

▫️به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان اصفهان، دکتر رضا مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان‌ اصفهان در رابطه با استقبال داوطلبین از دانشگاه پیام نور ابراز داشت: تداوم استقبال بی‌نظیر و اعتماد مردم به بزرگترین دانشگاه دولتی کشور رشد ۱۸ درصدی ثبت نام کنندگان نسبت به سال گذشته را به همراه داشته و ۵۱۰۰۰ داوطلب، تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور را در بهمن ۱۴۰۲ انتخاب کرده اند.
▫️وی در ادامه اظهار داشت: این در حالی است که دانشگاه پیام نور با توجه به گستردگی جغرافیایی و تعداد مراکز و واحدهای دانشگاهی، شیوه‌های متنوع و بروز آموزشی، اعطای انواع وام های شهریه و تسهیلات بانکی، باز پرداخت شهریه به صورت اقساطی، تنوع در عناوین رشته ها، دارا بودن پایین ترین مبلغ شهریه در بین دانشگاه های دولتی و شهریه بگیر، امکان مهمان و انتقال به شهر مورد نظر دانشجو، بیشترین آمار قبولی در آزمون های استخدامی و تحصیلات تکمیلی، امکان تحصیل ایمن برای شاغلین و بانوان خانه دار، امکان تغییر رشته، آموزش حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی، انتخاب محل دلخواه برای آزمون های پایان ترم حضوری در این دانشگاه گام بلندی را در جهت ایجاد عدالت آموزشی در حوزه تحصیلات تکمیلی برداشته است.
▫️دکتر مختاری افزود: دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز با دارا بودن مراکز و واحدهای فعال در سطح استان همواره تلاش نموده تا شرایط ایده‌آلی برای تحصیل تمام اقشار جامعه را در سراسر استان فراهم سازد.
▫️رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور به صورت غیر حضوری از ۲۶ اسفند ماه سال جاری شروع و در روز ۱۴ فروردین سال آینده در سیستم گلستان به نشانی: reg.pnu.ac.ir خاتمه خواهد یافت.
لذا توصیه دارم پذیرفته شدگان گرامی در اولین فرصت نسبت به ثبت نام غیر حضوری و بارگزاری مدارک خود در سامانه جامع گلستان اقدام نموده و این مهم را به روزهای آخر موکول ننمایند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان اصفهان

كوچك يا بزرگ كردن بخش :.متون عمومي