امتحانات.ثبت نام
نکات قابل توجه در امتحانات
پایان نیمسال دوم 1401

.

🛑" نکات قابل ملاحظه در آزمون های پایان نیمسال دانشگاه پیام نور"

۱. به همراه داشتن کارت شناسایی و دریافت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون ( گزارش ۴۲۸ سیستم گلستان) الزامی می باشد.
❌️علت مشاهده ننمودن کارت ورود به جلسه آزمون( گزارش ۴۲۸ ) داشتن بدهی شهریه می‌باشد. لازم است ابتدا نسبت به پرداخت شهريه به طور کامل اقدام نموده و سپس گزارش ۴۲۸ را دریافت نمایید.

❎️ نحوه دریافت کارت ورود به جلسه (گزارش ۴۲۸)

┤ مراجعه به سایت گلستان
     ┤ آموزش
     ┤ گزارش‌های آموزش
     ┤ دانشجو
     ┤ اطلاعات ثبت‌نام و امتحان
     ┘ برنامه امتحان پایان‌ترم دانشجو

🔴 لازم به ذکر است از ورود افرادی که کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی همراه نداشته باشند، جلوگیری بعمل خواهد آمد.

۲. حضور در محل برگزاری آزمون ها، حداقل ۲۰ دقیقه قبل از شروع آزمون است.

۳. از آوردن کتاب، جزوه، یادداشت، هندزفری، تلفن همراه و هر گونه وسیله الکترونیکی دیگر به جلسه آزمون اکیدا خودداری نمایید.

۴. با توجه به سربرگ سوالات، دانشجو مجاز به داشتن ماشین حساب، کتاب قانون و غیره می‌باشد. در غیر این صورت از همراه داشتن وسایل فوق اکیدا خودداری نمایید.

۵. برگه‌ی پاسخنامه را قبل از شروع آزمون با مشخصات فردی‌تان تطبیق داده و در صورت وجود هر گونه مشکل و مغایرت، مسئول جلسه را در جریان قرار دهید. در غیر این صورت مسئولیت عدم تصحیح پاسخنامه به عهده شخص دانشجو می باشد.

❎️در صورتی که آزمون، به صورت الکترونیکی می باشد، دانشجو ملزم است راس ساعت مقرر، در محل سایت حضور و با وارد کردن شماره دانشجویی(نام کاربری) و شماره ملی(رمز ورود)، وارد آزمون گردد.

۶. از مخدوش، تا کردن و..  پاسخنامه‌های خود (دایره های چهارطرف پاسخنامه، بارکد و ...) اکیدا خودداری نمایید.
✅️ پاسخنامه‌های تستی را فقط با مداد نرم مشکی پررنگ پر و پاسخنامه‌های تشریحی را با خودکار آبی تکمیل نمایید.

⭕️لازم به ذکر است کادر مخصوص تکمیل مشخصات شخصی خود را فقط با خودکار آبی تکمیل و امضاء نمایید.

۷. دانشجویان باید به تعداد سوالات و زمان آن در سربرگ دقت نموده در صورت مغایرت در تعداد سوالات، مراقب جلسه را در جریان قرار دهید.

۸. در حین برگزاری آزمون از صحبت نمودن، نگاه کردن به اطراف و همراه داشتن یادداشت، خودداری نموده، در غیر این صورت با فرد خاطی بر اساس آیین نامه انضباطی برخورد خواهد شد.

۹. به نکاتی که مسئولان اجرایی آزمون متذکر شده یا از طریق بلندگو پخش می‌ گردد توجه نمایید.

۱۰.  تکمیل کد سری سوال با توجه به توضیحات مندرج بر روی صفحه اول سوالات توسط دانشجو الزامی می‌باشد . عواقب ناشی از عدم تکمیل یا درج اشتباه کد سری سوال به عهده شخص دانشجو می باشد.
۱۱. دانشجویان موظفند برگ حضور و غیاب را با خودکار امضا نمایند.

۱۲. دانشجویان که به طور همزمان بیش از یک درس امتحان دارند موظفند به مسئول جلسه این موضوع را اطلاع دهند.

❌️ لازم به ذکر است در صورت همزمانی دو آزمون ( آزمون الکترونیکی و آزمون با کاغذ )، دانشجو می بایست ضمن اطلاع به مسئول جلسه آزمون با کاغذ، ابتدا در آزمون الکترونیکی شرکت نماید.(حداکثر زمان ورود به سیستم آزمون الکترونیکی ۱۵ دقیقه بوده و پس از آن دانشجو قادر به شرکت در آزمون الکترونیکی نخواهد بود.)

‼️نوع برگزاری هر آزمون، در کارت ورود به جلسه درج گردیده است.

۱۲. دانشجویان معترض به سوالات پس از پایان هر جلسه آزمون، حداکثر پس از سه روز از برگزاری آزمون نسبت به درج اعتراض خود به سوالات در سیستم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir اقدام نمایند.

‼️دانشجویان برای مشاهده نمرات خود ( میان‌ترم و پایان‌ترم ) می بایست شهریه خود را به طور کامل پرداخت نموده باشند.

🎙روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان

كوچك يا بزرگ كردن بخش :.متون عمومي